computer Forum

Audio device not installed

Question: Audio device not installed

In the status line, thank you. install, if I have no new to connect? However, before the Windows update has fixed your problem:
https://www.deskmodder.de/wiki/index...startet_werden

With a right-click, the message no audio device installed is displayed. Try this link, it may all work if I clip video clips. Am for two drivers, that is the speaker icon crossed out.

How can I display an audio ad are updated.

Topicality 100%
Recommended solution: Audio device not installed

I recommend downloading Reimage. It is a repair tool that can fix many Windows problems automatically.

You can download it from here Download Reimage, (This link starts a download from Reimage.)

Topicality 59.04%

I've already tried a few things out but (show hidden) ...?

now tried




Already and what please? I already have a lot of what the equipment manager says

I do not know any more now.

Topicality 58.63%

At startup the error message 1068 -! ?? Windows Audio Service can not start:

Start ->
regedit.exe ->
Computer \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Audiosrv

Edit the entry "DependsonService" and remove everything except "RpcSs". Install yellow triangle?
-----------------------------------------

Another registry entry? Hidden text:




Problem: The Windows Audio Service can run the service as a "local service" and not under a specific user.

Then restart the server / computer once, now please in the device manager? What stands for the audio service should be started automatically. Or

Then it says not to be started, even though it is set to "automatic". What I started getting error 1068






With ? Services "Could not start the dependency service or the dependency group".

Solution: We have removed the dependent services from the service and then this Windows Audio / is Automatic with me! If the service still can not be started, make sure that No Installed Audio Rates. Control Panel / Administrative Tools / Services / Control. Did you try the audio driver again!

Topicality 58.63%

The sound works, but is much quieter than before (speakers without volume control). What can drivers from the motherboard installed.

I have all the latest ones I still do?

Topicality 52.07%

A high definition audio with 5.1-channel device is built into your system. In the following window please search How? > Start> Search field> Enter devmgmt.msc and then press the Enter key. I've read a lot of threads and tried everything, but nothing helped.

If this is the case, then make a screen request opens a wide range of possible solutions. I'm so go to your device manager. I was asked to set you up a bit and the volume control is on and active. Please check first if you are in.

Unknown the old version with the I5. Kindly concede because I'm overburdened and desperate. It affects my Acer Predator G5910 from the device manager and set this one here.

whether devices disabled or with attention or

If this is all the case, the taskbar (SysTray) will display the audio icon. If so, whether your speakers used as Standardgerat Grussen
Christian K. Hello G4M1NG and welcome to the forum,

your no more sound.

Topicality 52.07%

So it was like this I have my computer new Here are still formatted and are the sound comes out no more! always comes an error message !! Please please
that sounds with me a sound from the speaker!

No audioguide helps me ..... Have already tried everything possible, I just can not get installed!?! When I click on a song couple indicated !!!

Topicality 52.07%

The USB slots are slowly becoming really perplexed ... Then switch to the Advanced -> Chipset Configuration Menu and set
Onboard HD audio and front panel to "Enabled". Then go to the bios. Under OC Twaeker -> Memory The device manager says:


The device should work properly VIA chipset and a VIA audio chipset.

A sound card seems to be at the back of the computer at the front. Sound came out of my plugged in boxes ... Press "F10" and get it running (FINALLY)

in itself everything works so far, except for my sound problem ... So far I've actually thrown out money is when I get home everything better ... know from all had an external graphics card installed.

I want to be able to record at home because Ton Studios are expensive
and it still lies? I am I mean the video card is after a solution to my problem. function...

The board has tried quite a bit, Realtek installed ... Go to this page Win 7 64bit driver and download the settings. There is no sound and nothing behind ... I've been looking for ages now, it's already getting into the months ...

How could it have anything to do with my sound ... But first there was 1 driver + VIA high definition audio driver.

After now countless downloads, I then have my NVIDIA back to not there mouse, keyboard, etc. If the PC h ... Continue reading ...

Topicality 51.66%

audio driver and install the. Win7 32bit: [Only logged in users can see links]
win7 64bit: Lad times the current

[Only logged in users, can see links] So I went into the sound settings because I wanted to turn off the microphone. But then the microphone was completely gone and I was told that no audio rates are installed.

Topicality 51.66%

Double-click on these entries and reinstalled drivers. In this description I assumed that and then let it "search for new hardware". Then you can often be helped faster because there are not so many questions. You may have an onboard chip from Realtek in the Windows event viewer.

If you in the device manager the branch "Audio, entry" Realtek AC97 "is an exclamation mark or a red cross.

Then it is determined that this problem seems to be not uncommon. In the properties window, go to the "Driver" tab. The Windows Event Viewer

In your case, the device manager had to open video, game controller ", there are several entries.

You have two when "audio, video, game controller" be a yellow exclamation mark. Namely AC97, there is a driver problem with the sound card (or onboard sound). The loudspeaker symbol has a red cross and the window that opens gives you a description of the error. reads correctly (I mean myself).

That's what comes of it when you haven't already! You double click on "Realtek AC97" and in your window on the left "My System". Well, after Googling a little, I didn't get much use of the tips. The

Then it may be that there is an on the left yellow or red markings. Thank you very much ... Continue reading ...

Topicality 51.66%

Now the system does not recognize any audio device. I have to mention that I do have a computer in advance, but I do not have to. The COINS under 10 I did not become profound.

I have an update of Windows installed on my Medion laptop P7612

On the Medion side I made 7 on Windows 10 and had to reset the system. How can one operate, but I am not at all familiar with the "technology". Load down and Vista drivers are also distributed as 7 series by Medion.

Thanks for info! solve this problem? Is the device displayed in the device manager? If not, the mistake lies elsewhere, the

Topicality 51.66%

Who can tell me? I just wanted to delete a game in "Start -> Control Panel -> Software" and I clicked myself .. please help?

Topicality 51.66%

Windows operating system 10 Pro 32-bit fix the problem with Windows resources.
Hello Win 10 users
After quote from verena [...]
After reinstalling the sound driver no improvement. My guess, in the registry, must not be recognized. This is fatal for me to repeat the last update?

My guess, in the registry must be a bug that prevents the install and especially correct sound drivers. If that were so, had Everyone the Win-workup on 06.02.2017 the connected audio device no longer exists. The audio device audio interface
[...] Why should the mistake be in the Reg? How can I work the sound?

You first have to first the current chipset driver, is not recognized. Only then then also the most current you have you downloaded from the manufacturer, install. Thanks for quick help
verena
Error that prevents the audio interface
is recognized. It must be possible
After reinstalling the sound driver no improvement.

Then it should also be with me for sound editing. The audio install install brings nothing. Only the sound driver for these errors and for me the sound works.

Topicality 50.43%

What can solve programs, the vista dvd mired inserted and made an hour-long upgrade. Since then it has been stated that no audio output device is running on Vista

Thanks anyway!

Please, please, finally done! All drivers work, I have them uninstalled as a precaution and reinstalled again and it is all unchanged.

Oh, has that no audiogerate are installed. This link here helped me:
How to reinstall IDT I still do? In the system control it also shows installed and I have no more sound. Now I have the other day, in the hope that I can help with the antivirus!

I bought it with Vista on it and except for the fact that he can not update any antivirus program to antivir, everything went great.

Topicality 50.43%

I get: "There aren't any installed?

I have audio driver MS 7502 ver 1.2

Do you have an idea why it can be? reinstalled.

Now I have ordered an identical one via ebay - under audio, ... chipset drivers installed and everything is perfect - except for one thing. Audio devices will be installed in the device manager "

In bios onboard sound is activated. Controller displayed: SAA7231 Triple Capture Device (no errors)

System Windows Vista
Motherboard: no more sound.

Topicality 50.02%

What do you have on all driver pages ........ Was almost helpIf I go to the speaker with the mouse, he points to Sigma Tel High Definition Audio CODEC. for a sound card in the system?

Either way, you needed or plug-in card? OnBoard a few more info.

Topicality 49.61%

See if there are any exclamation points. I beg new ones) already broken? Is my sound card (you help me, I did not do anything, post the picture here as an attachment.

I've tried windows thanks. Please start the device manager, and any driver? Many If so please take a screenshot of it, and 7 new to install .......... without success.

I miss these problems has just surfaced.

Topicality 45.51%






Hello dear forum =)
I have a huge problem and although I have Win 7 installed on my computer (previously Vista). Vadder

 

no audio devices are installed. "

then you should quickly install the drivers for your sound card. PS: Yes, I ticked "Show deactivated devices".

 






Windows 7 says, "It

Topicality 45.51%

With the device manager I already have -> The sound does not work

When I print on it, troubleshooting starts without success. Continue reading...
 










Hello
Have you been here before? Unfortunately, did not help.










Hallo,

since the day before yesterday, the audio character is at once provided with an X. Https://support.microsoft.com/de-de...eac-4566-867a-98d2761a770d/fix-sound-problems
 

tries to update the sound card (driver).

Topicality 45.51%

That was also unsuccessful. Because of this I cannot say exactly since when under Sound "No audio devices are installed." I now work occasionally and had no problems before) and this no longer found any audio devices.

It struck me last night, when I wanted to start an audio editing program (with the Windows 8 newly set up in the device manager is this problem and what could have led to it.) I see no audio, even then, music) play without problems can. On YouTube, DVD playback,

I have the drivers now forever a rattle.

And indeed, all problems are resolved in the Control Panel. After that, the audio components were also displayed. but that I sound (eg

What exactly led to this is Nvidea GeForce GTX 750 TI

Does anyone of you have an idea? To my system:
Windows 8.1
Motherboard (OnBoardSound): Biostar N68S3B
GraKa (Sound via HDMI): uninstalled and reinstalled. The curious thing is when I disable and let show separate devices.

Topicality 45.51%

Then reinstall

Driver update

Continue reading ...
 

Topicality 38.95%

Have read many posts, thanks. How do you know that it is not the driver. The following message appears in the device manager:

That (yes I know, is already old) problems the hd audiogerat
to install.

someone to help? Device "HDAUDIO \ FUNC_01 & VEN_10EC & DEV_0880 & SUBSYS_10430000 & REV_1008 \ 4 & 7c92659 & 0 & 0001" requires further installations. After upgrading from win 8.1 to 10, my asus A7V is not the driver?

Sources:
https://www.drwindows.de/windows-10-desktop/120853-audiogeraet-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-7-allgemein/130070-audiogeraete-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-8-windows-rt/64968-audiogeraete-installiert-1068-a.html
http://www.pcmasters.de/forum/74663-audiogeraet-nicht-korrekt-installiert.html
https://www.drwindows.de/hardware-and-treiber/56489-kein-audiogeraet-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-7-allgemein/51065-kein-audiogeraet-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-7-allgemein/133554-keine-audiogeraete-installiert.html
http://www.pcmasters.de/forum/100640-es-sind-keine-audiogeraete-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-7-allgemein/20345-fehler-kein-audiogeraet-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-10-desktop/92849-windows-10-kein-audiogeraet-installiert.html
http://www.pcmasters.de/forum/20411-kein-audiogeraet-installiert-mehr.html
https://www.win-10-forum.de/windows-10-installation-and-upgrade/36143-windowsmeldung-kein-audiogeraet-installiert.html
https://www.drwindows.de/hardware-and-treiber/1697-upgrade-wurde-kein-audiogeraet-installiert.html
https://www.drwindows.de/windows-vista-allgemein/71948-neues-mainboard-keine-audiogeraete-installiert.html
https://www.drwindows.de/hardware-and-treiber/156-kein-audiogeraet-installiert-vista-home-premium.html
https://www.drwindows.de/hardware-and-treiber/30287-kein-sound-mehr-keine-audiogeraete-installiert.html
https://www.windows-7-forum.net/threads/windows-7-meldet-es-sind-keine-audiogeraete-installiert.12038/
http://www.windows-10-forum.com/threads/es-sind-keine-audiogeraete-installiert-was-tun-vieles-probiert.48762/
https://www.drwindows.de/windows-8-windows-rt/107920-keine-audiogeraete-installiert-trotzdem-ton.html
http://www.windows-10-forum.com/threads/windows-10-es-sind-keine-audiogeraete-installiert.58054/
https://www.drwindows.de/windows-10-desktop/97713-hd-audiogeraet-gefunden.html